Skip to content

Werkstudent – Vertalingen (Duits en/of Portugees)

Den Haag, Zuid-Holland, NederlandMarketing

Functieomschrijving

Bij Blue10 zoeken wij op korte termijn, studenten die de Duitse en/of Portugese taal studeren en naast hun studie graag relevante werkervaring willen op doen. Blue10 helpt organisaties met het digitaliseren en automatiseren van administratieve processen, zoals het verwerken van inkoopfacturen en het beheren van contracten. Onze software is beschikbaar in 8 verschillende talen, die wij alleen nog niet allemaal op C2 niveau spreken en schrijven 😉. Als vertaler kun jij ons hierbij helpen. Met jouw hulp kunnen we ook in Duitsland en Portugal onze bestaande gebruikers, en natuurlijk toekomstige klanten, nog blijer maken met onze software; wie wil er nu niet werken met een tool die native vertaald is naar de moedertaal van de gebruiker.

  

WAT GA JE DOEN? 

  • Vertalen. Je zorgt ervoor dat onze software volledig wordt vertaald in het Duits of Portugees.
  • Je kiest de juiste vertaling van boekhoudkundige termen, in de context waarin deze bedoeld is.


Vereisten

WIE BEN JIJ?

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op een goed niveau, zodat je van daaruit naar de gewenste taal kan vertalen;
  • Je schrijft vloeiend minimaal één van deze talen: Duits en/of Portugees (minimaal C1-niveau).


WAT KRIJG JE VAN ONS?

  • Per direct een tijdelijke baan bij ons op kantoor als Vertaler bij een snelgroeiend FinTech bedrijf in Den Haag;
  • Een salaris vanaf 13,50 bruto per uur;
  • Uren zijn flexibel en in overleg.


WIE ZIJN WIJ? 

Bij Blue10 gaan hard werken en plezier maken heel goed samen. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.   


Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat alle inkoopafspraken op één plek centraal beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.


Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid en kwaliteit van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen. Dat maakt Blue10 de ideale assistent op de financiële administratie van onze klanten.


WIL JIJ MEER INFORMATIE OVER DE FUNCTIE, OF WEET JIJ AL ZEKER DAT JE ONS TEAM WIL KOMEN VERSTERKEN? 

Klik dan op de knop Reageer op deze vacature en vul je gegevens in, zodat we zo snel mogelijk contact met jou op kunnen nemen. Tot snel!  

of