Skip to content

Traineeship

Den Haag, Zuid-Holland, NederlandAlgemeen

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN?

Als Trainee bij Blue10 krijg jij de kans om jezelf in twee jaar persoonlijk te ontwikkelen binnen een snelgroeiende FinTech. Na jaren in je studieboeken wordt het nu tijd om de vertaalslag te maken naar de praktijk en daar helpen we je graag mee. In blokken van 8 maanden draai je mee op de afdelingen Support, Customer Success en Sales. Zo ontdekken we samen waar jouw kwaliteiten het best tot zijn recht komen en bepalen we na twee jaar in welke functie jij goed op je plek zit.

Wij vinden het belangrijk dat jij tijdens het traineeship de kans krijgt om te ontdekken welke functie (op dat moment) echt goed bij je past. En misschien nog wel belangrijker, dat je de tijd en de ruimte krijgt om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Periodiek bespreek je met een Talent Manager de voortgang van jouw traineeship en bepalen jullie samen wat een logische vervolgstap is.


HET TRAJECT

Deel 1: Support

Het Supportteam is verantwoordelijk voor de juiste service richting onze klanten, die dagelijks gebruik maken van onze cloud software voor het digitaal- en automatisch verwerken van facturen en/of het beheren van contracten. Binnen het Supportteam ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die vragen hebben bij het gebruik van onze software. Je zorgt voor de aanname, registratie en adequate opvolging van supportaanvragen.


In deze rol ontwikkel je heel snel je communicatieve vaardigheden door het vele contact met onze klanten, die actief zijn in zeer uiteenlopende sectoren. Ook bouw je een goede basiskennis op van ons product waarmee je onze klanten iedere dag nog beter mee kan helpen.


Deel 2: Customer Success

Het Customer Success team zorgt ervoor dat onze klanten het maximale uit onze software halen. Dat begint bij de onboarding, waarbij nieuwe klanten op weg worden geholpen bij de ingebruikname van Blue10. Daarna weet jij, aan de hand van automatisch gegenereerde signalen, precies welke klant jouw aandacht en ondersteuning goed kan gebruiken. Samen met de klant zorg je er vervolgens voor dat Blue10 blijft aansluiten op de (financiële) processen binnen hun organisatie.


Naast communicatieve en analytische vaardigheden, leer je in deze rol om continu de vertaalslag te maken tussen het proces en de werkwijze van de klant enerzijds en de mogelijkheden van Blue10 anderzijds. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht zorg je ervoor dat de klant steeds enthousiaster wordt over het gebruik van onze software.


Deel 3: Sales

Bij Sales staat het creëren van new business centraal. Ons salesteam doet er alles aan om potentiële klanten enthousiast te maken van de voordelen van Blue10. Bij sales ben jij het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten en begeleid je hen door het traject van eerste kennismaking tot en met het moment dat je de klant overtuigd hebt van de voordelen van Blue10 en hen overdraagt aan het Customer Success team.


In deze rol gebruik je de opgedane kennis en ervaring om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen. Je verzorgt (remote) productdemo's waarin je een potentiële klant op een natuurlijke manier informeert en op het juiste moment weet te overtuigen van de voordelen en het gebruiksgemak van de Blue10 software.

Vereisten

WIE BEN JIJ?

 • Je bent Open, Eigenzinnig, Praktisch en Ondernemend;
 • Je bent analytisch en hebt affiniteit met (financiële) processen;
 • Je bent communicatief vaardig, klantgericht en ziet kansen voor zowel onze klanten als voor Blue10;
 • Je bent een gesprekspartner op niveau, creatief en denkt in oplossingen;
 • Ervaring in IT is geen vereiste. Je wordt vooral enthousiast van het écht verder helpen van onze klanten;
 • Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau.


WAT KRIJG JE VAN ONS?

 • Een plek waar jij echt jezelf mag zijn en waar je de kans krijgt om te ontdekken in wat voor functie jij goed op je plek zit;
 • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen en een gunstige pensioenregeling (slechts 2% eigen bijdrage);
 • Een laptop van de zaak;
 • Flexibele werktijden (inloop van 7.00 - 10.00 en uitloop van 15.00 - 18.00);
 • Gratis lunch, vers fruit en nog veel meer uit de Blue10 supermarkt;
 • Lekkere bonenkoffie met vers opgeschuimde melk;
 • Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • Afleiding op de werkvloer, zoals: tafelvoetbal, tafeltennis, gitaar en piano;
 • Wekelijkse borrels en meerdere bedrijfsuitjes per jaar, waar jij je collega's écht leert kennen.;-)


WIE ZIJN WIJ?

Bij Blue10 gaan hard werken en plezier maken heel goed samen. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.  

Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat alle inkoopafspraken op één plek centraal beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.

Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid en kwaliteit van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen. Dat maakt Blue10 de ideale assistent op de financiële administratie van onze klanten.


WIL JIJ ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN?

Mooi! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie om bij Blue10 te willen werken. Deze kun je versturen door te klikken op de knop 'Reageer op deze vacature' en het aanmeldingsformulier in te vullen. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we deze zo snel als mogelijk in behandeling. Als wij enthousiast worden van jouw sollicitatie nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek via MS Teams. Zijn we daarna allebei nog steeds enthousiast, dan is een screening onderdeel van de sollicitatieprocedure. Tot snel!

of