Overslaan naar content

Sales Representative (32-40 uur)

Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Als Sales Representative bij Blue10 is jouw missie het binnenhalen van nieuwe klanten en creëren van new business.


WIE BEN JIJ EN WAT GA JE DOEN?

Een Sales Representative is commercieel gedreven en resultaatgericht. Met behulp van gedegen marktkennis ga je tactisch en planmatig te werk om jouw salesfunnel optimaal te vullen met leads, prospects en klanten. Je bent in staat een zakelijk en commercieel netwerk op te bouwen en deze te onderhouden. Je hebt een professionele uitstraling, maakt makkelijk contact en kiest bewust de beste wijze en de juiste persoon om de deal te sluiten. Je hebt goede presentatievaardigheden om op locatie en online productdemonstraties te verzorgen. Je zorgt voor een tijdige opvolging en bewaakt de sales resultaten. Doelgericht, professioneel en willen winnen passen bij jouw karakter.

Vereisten

WIE BEN JIJ?
Jij beschikt over:


 • HBO werk en denkniveau;
 • Aantoonbare saleservaring in SaaS;
 • Gedegen marktkennis en een professioneel netwerk;
 • Natuurlijke drive om samen tot de meest passende oplossing te komen.


WAT KRIJG JE VAN ONS?

Blue10 is een organisatie met ambitie waarbinnen jij volledig jezelf mag zijn. Als team hebben wij wat voor elkaar over en werken wij samen aan een helder product.

Wij bieden:

 • Een uitdagende en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • Toegang tot de businessclub van Sparta;
 • Een glijbaan in het kantoor;
 • Een marktconform salaris;
 • Laptop, telefoon en overname auto van de zaak;
 • 25 vakantiedagen en een gunstige pensioenregeling (slechts 2% eigen bijdrage);
 • Gratis (gezamenlijke) lunch, vers fruit en nog veel meer uit de Blue10 supermarkt.


WIE ZIJN WIJ? 

Bij ons draait het niet alleen om wat we doen, maar zeker ook om wie we zijn. Wij geloven dat hard werken en plezier maken perfect samengaan. Wij geven heldere kaders waarbinnen je de vrijheid krijgt om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Daarom krijg je elke dag het Blue10 daily dashboard zodat ook jij weet hoe we er als organisatie voorstaan en of we op koers liggen om onze doelen te bereiken.


Klanten van Blue10 ervaren een gevoel van controle op de financiële administratie, omdat zij het inkoopproces automatiseren van contract tot en met betaling. Met onze software worden facturen gemiddeld 5 tot 10 dagen sneller goedgekeurd, worden facturen op tijd betaald aan leveranciers en is de maandafsluiting onder controle. Onze klanten maken betere beslissingen, omdat zij steunen op actuele cijfers.


Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid, tijdigheid en juistheid van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen en contracten. Blue10 is de ideale assistent op de financiële administratie.


WIL JIJ ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN?

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie en CV.

Je kunt deze sturen t.a.v. Hugo Buitelaar via hugo@ontwikkelwijzer.nl of Whatsapp 0614797000. Heb je nog vragen stel ze gerust!


of