Overslaan naar content

Online Marketeer

Den Haag, Zuid-Holland, NederlandMarketing

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN?  

Als Online marketeer bouw je samen met je team mee aan het succes van Blue10. Jij bent verantwoordelijk voor de leadgeneratie en branding van Blue10. Na een korte inwerkperiode, waarin je onze klanten, de collega’s en natuurlijk de software leert kennen, ga je aan de slag om waardevolle leads te genereren voor ons salesteam. Daarnaast werk je aan de zichtbaarheid en het vergroten van de naamsbekendheid van Blue10.  


Kort samengevat ziet jouw functie er als volgt uit:    

 • Je bent verantwoordelijk voor de leadgeneratie en branding van Blue10; 
 • Je bent verantwoordelijk voor de opzet, het continu analyseren, optimaliseren en evalueren van lead nurturing & marketing automation. 
 • Je maakt zowel geschreven als visuele content en weet deze op het juiste moment, bij de juiste doelgroep, te presenteren;  
 • Je draagt ideeën aan om de positionering van het merk Blue10 te verbeteren en maakt de vertaalslag van idee naar uitvoering. 

Vereisten

WIE BEN JIJ?

 • Je bent Open, Eigenzinnig, Praktisch en Ondernemend;
 • Je bent gewend om te werken met targets op het gebied van leadgeneratie, waarbij je ook oog houdt voor de cost of acquisition;
 • Je bent zelfstandig, analytisch ingesteld en communicatief vaardig;
 • Ervaring met lead nurturing en marketing automation in een B2B omgeving is een vereiste;
 • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.


WAT KRIJG JE VAN ONS?

 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een gunstige pensioenregeling;
 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling; 
 • Wekelijkse borrels, gezamenlijke bedrijfsuitjes en sportieve en muzikale afleidingen op de werkvloer.


WIE ZIJN WIJ?

Bij Blue10 gaan hard werken en plezier maken heel goed samen. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.  

Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat alle inkoopafspraken op één plek centraal beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.


Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid en kwaliteit van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen. Dat maakt Blue10 de ideale assistent op de financiële administratie van onze klanten.

 

WIL JIJ ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN?  

Mooi! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie om bij Blue10 te willen werken. Deze kun je versturen door hieronder te klikken op de knop 'Reageer op deze vacature' en het aanmeldingsformulier in te vullen. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we deze zo snel als mogelijk in behandeling.  Als wij enthousiast worden van jouw sollicitatie nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tot snel!  of