Overslaan naar content

HR Medewerker (FT/PT)

Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
People & Culture

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN? 

Bij Blue10 gaat het niet alleen om het automatiseren van administratieve processen, maar ook om het creëren van een prettige werkomgeving waarin mensen zich gewaardeerd en gezien voelen. Als HR medewerker, of zoals wij dat Blue10 noemen, People Assistent, zorg jij ervoor dat alles op de achtergrond tot in de puntjes geregeld is voor onze mensen. Binnen het People & Culture team ben jij een verborgen kracht en jouw verantwoordelijkheden zijn divers en essentieel.


Je regelt alle administratieve zaken voor het People & Culture team, zoals het opstellen van contracten, verzamelen van salariswijzigingen, registreren van ziekmeldingen en ga zo maar door. Daarnaast heb jij oog voor belangrijke (privé)momenten van onze mensen en zorg jij ervoor dat hier de juiste aandacht aan gegeven wordt.

Jij speelt een actieve rol bij het organiseren van borrels en de verschillende bedrijfsuitjes die we jaarlijks met elkaar hebben. Ook draag je bij aan een prettige onboarding van nieuwe collega's en zorg jij ervoor dat onze nieuwe collega’s zich direct welkom voelen bij Blue10.

Vereisten

WIE BEN JIJ? 

 • Je bent Open, Positief, Praktisch en Ondernemend;
 • Je bent hulpvaardig, gaat zeer nauwkeurig te werk en zorgt altijd dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wat er ook moet gebeuren en waar je ook bent; jij steekt altijd je hand op om het te regelen;
 • Je bent sociaal, betrokken en integer;
 • Je hebt je prioriteitstelling op orde, deelt je tijd efficiënt in en houdt overzicht over de diverse werkzaamheden die iedere dag weer voorbijkomen;
 • Ervaring met Nmbrs is een pré;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Ook starters kunnen zeker solliciteren, zeker als je de ambitie hebt om zelf door te groeien naar de rol van Talent Manager. 


WAT KRIJG JE VAN ONS? 

 • Een plek waar jij echt jezelf mag zijn;
 • Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • Flexibele werktijden (inloop van 7.00 - 10.00 en uitloop van 15.00 - 18.00);
 • Gratis lunch, vers fruit en nog veel meer uit de Blue10 supermarkt;
 • Lekkere bonenkoffie met vers opgeschuimde melk;
 • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen en een gunstige pensioenregeling (slechts 2% eigen bijdrage);
 • Afleiding op de werkvloer, zoals: tafelvoetbal, tafeltennis, gitaar en piano;
 • Wekelijkse borrels en meerdere bedrijfsuitjes per jaar, waar jij je collega's écht leert kennen.;-)


WIE ZIJN WIJ? 

Bij ons draait het niet alleen om wat we doen, maar zeker ook om wie we zijn. Wij geloven dat hard werken en plezier maken perfect samengaan. Wij geven heldere kaders waarbinnen je de vrijheid krijgt om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Daarom krijg je elke dag het Blue10 daily dashboard zodat ook jij weet hoe we er als organisatie voorstaan en of we op koers liggen om onze doelen te bereiken.

Klanten van Blue10 ervaren een gevoel van controle op de financiële administratie, omdat zij het inkoopproces automatiseren van contract tot en met betaling. Met onze software worden facturen gemiddeld 5 tot 10 dagen sneller goedgekeurd, worden facturen op tijd betaald aan leveranciers en is de maandafsluiting onder controle. Onze klanten maken betere beslissingen, omdat zij steunen op actuele cijfers.

Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid, tijdigheid en juistheid van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen en contracten. Blue10 is de ideale assistent op de financiële administratie.


WIL JIJ ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN?

Mooi! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie om bij Blue10 te willen werken. Deze kun je versturen door te klikken op de knop 'Reageer op deze vacature' en het aanmeldingsformulier in te vullen. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we deze zo snel als mogelijk in behandeling. Als wij enthousiast worden van jouw sollicitatie nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tot snel!

of