Overslaan naar content

HR Medewerker (FT/PT)

Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
People & Culture

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN? 

Bij Blue10 gaat het niet alleen om het automatiseren van administratieve processen, maar ook om het creëren van een prettige werkomgeving waarin mensen zich gewaardeerd en gezien voelen. Als HR medewerker, of zoals wij dat Blue10 noemen, People Assistent, zorg jij ervoor dat alles op de achtergrond tot in de puntjes geregeld is voor onze mensen. Binnen het People & Culture team ben jij een verborgen kracht en jouw verantwoordelijkheden zijn divers en essentieel.


Je regelt alle administratieve zaken voor het People & Culture team, zoals het opstellen van contracten, verzamelen van salariswijzigingen, registreren van ziekmeldingen en ga zo maar door. Daarnaast heb jij oog voor belangrijke (privé)momenten van onze mensen en zorg jij ervoor dat hier de juiste aandacht aan gegeven wordt.

Jij speelt een actieve rol bij het organiseren van borrels en de verschillende bedrijfsuitjes die we jaarlijks met elkaar hebben. Ook draag je bij aan een prettige onboarding van nieuwe collega's en zorg jij ervoor dat onze nieuwe collega’s zich direct welkom voelen bij Blue10.

Vereisten

WIE BEN JIJ? 

 • Je bent Open, Positief, Praktisch en Ondernemend;
 • Je bent hulpvaardig, gaat zeer nauwkeurig te werk en zorgt altijd dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wat er ook moet gebeuren en waar je ook bent; jij steekt altijd je hand op om het te regelen;
 • Je bent sociaal, betrokken en integer;
 • Je hebt je prioriteitstelling op orde, deelt je tijd efficiënt in en houdt overzicht over de diverse werkzaamheden die iedere dag weer voorbijkomen;
 • Ervaring met Nmbrs is een pré;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Ook starters kunnen zeker solliciteren, zeker als je de ambitie hebt om zelf door te groeien naar de rol van Talent Manager. 


WAT KRIJG JE VAN ONS? 

 • Een plek waar jij echt jezelf mag zijn;
 • Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • Flexibele werktijden (inloop van 7.00 - 10.00 en uitloop van 15.00 - 18.00);
 • Gratis lunch, vers fruit en nog veel meer uit de Blue10 supermarkt;
 • Lekkere bonenkoffie met vers opgeschuimde melk;
 • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen en een gunstige pensioenregeling (slechts 2% eigen bijdrage);
 • Afleiding op de werkvloer, zoals: tafelvoetbal, tafeltennis, gitaar en piano;
 • Wekelijkse borrels en meerdere bedrijfsuitjes per jaar, waar jij je collega's écht leert kennen.;-)

WIE ZIJN WIJ? 

Bij Blue10 gaan hard werken en plezier maken heel goed samen. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.   

  

Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat alle inkoopafspraken op één plek centraal beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.


Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid en kwaliteit van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen. Dat maakt Blue10 de ideale assistent op de financiële administratie van onze klanten.


WIL JIJ ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN?

Mooi! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie om bij Blue10 te willen werken. Deze kun je versturen door te klikken op de knop 'Reageer op deze vacature' en het aanmeldingsformulier in te vullen. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we deze zo snel als mogelijk in behandeling. Als wij enthousiast worden van jouw sollicitatie nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tot snel!

of