Functioneel Tester

Omschrijving

WAT GA JE DOEN? 

Als  Functioneel Tester bij Blue10 bouw je samen met het deployment team verder aan ons snel schalende cloudplatform voor het digitaal en automatisch verwerken van inkoop- en verkoopfacturen en (pak)bonnen. In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor de feilloze uitlevering van updates binnen de Blue10 dienst. Ieder issue (groot of klein, bug of nieuwe feature)  voorzie jij van een testscenario en een verwacht testresultaat. 

Na oplevering door development ben jij de eerste die aan de hand van de userstory en het testscript de verwachte uitkomst toetst.  Je schakelt hierbij direct met de Business Analist en het development team. Je documenteert terugkerende functionele testwerkzaamheden en werkt samen met de Test Engineer aan het optimaliseren van automatische integratietesten. Na een korte inwerkperiode waarin je je collega’s, het product en de ontwikkelomgeving leert kennen, ga je vooral lekker aan de slag!

Kort samengevat ziet jouw functie er als volgt uit: 

 • Je voert functionele testen uit om de goede werking van de Blue10 dienst te toetsen; 

 • Je schrijft testscripts en voegt deze toe aan userstories in feature requests; 

 • Je hebt direct contact met het support- en development team; 

 • Je neemt deel aan periodieke overleggen. 

Vereisten

WIE BEN JIJ? 

 • Je bent Open, Eigenzinnig, Praktisch en Ondernemend;  

 • Je bent analytisch, probleemoplossend ingesteld en communicatief vaardig; 

 • Je bent altijd op zoek naar  scenario’s waaruit blijkt dat de (nieuwe) functionaliteit nog niet goed functioneert en doet er alles aan om te zorgen dat de klant hier niet meer tegenaan loopt; 

 • Je hebt bij sterke voorkeur ervaring met het functioneel testen van software; 

 • Ervaring in een omgeving die volgens een Agile methodiek werkt is een pré; 

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;  

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau.  

 

WAT KRIJG JE VAN ONS? 

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met leuke, enthousiaste collega’s;  

 • Een omgeving waar veel ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling;  

 • Een goed salaris, 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een gunstige pensioenregeling;  

 • Wekelijkse borrels, gezamenlijke bedrijfsuitjes en sportieve afleidingen op de werkvloer. 


WIE ZIJN WIJ?

Blue10 is een enthousiaste, eigenzinnige en snelgroeiende organisatie, waarbij plezier en hard werken heel goed samen gaan. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid, de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.  

 Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van deze processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is Blue10 de assistent van de financiële administratie, waarbij gebruikers de controle en het overzicht behouden over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat software gebruikersvriendelijk en kinderlijk eenvoudig moet zijn en zetten iedere dag stappen naar nog meer eenvoud en gebruikersgemak.  


WIL JIJ ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN? 

Mooi! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie om bij Blue10 te willen werken. Deze kun je versturen door hieronder te klikken op de knop 'Reageer op deze vacature' en het aanmeldingsformulier in te vullen. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we deze zo snel als mogelijk in behandeling. Als jij ons uitlegt waarom deze baan zo goed bij jou past, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tot snel!