Overslaan naar content

Facility manager

Op locatie
  • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Office

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN? 

Jij organiseert en beheert alle faciliteiten die nodig zijn om de activiteiten van Blue10

zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Dit betreft de fysieke faciliteiten (gebouw, interieur e.d.), veiligheid (BHV organisatie), de voorraden en diensten (kantoorbenodigdheden). Als Facility Manager werk je samen met Hospitality. Aandacht voor gastvrijheid in brede zin voor medewerkers, klanten en externen vinden we heel belangrijk. Vanuit deze behoefte van de organisatie dient het best aansluitende product geselecteerd, ingekocht, geïmplementeerd en beheerd te worden.


Vereisten

WIE BEN JIJ? 

Jij bent ondernemend, praktisch, open en positief. Jouw organisatievermogen en oog voor detail zorgen dat je grip houdt op de facilitaire processen van ons bedrijf. Je bent in staat om de juiste mensen en diensten te behouden/ aan te trekken en deze voor je te winnen. Je denkt altijd een stap vooruit en neemt initiatief om het optimale te bereiken. Je kunt goed luisteren en blijft van nature rustig. Gelet op de diverse facilitaire werkzaamheden is brede kennis van zaken noodzakelijk. Overzicht hebben en grip houden, dat typeert jou.


WAT KRIJG JE VAN ONS? 

  • Werken in een schitterend en goed bereikbaar kantoor, gratis lunch en vers fruit;
  • Werktijden die balans tussen werk en privé gezond houden;
  • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en reiskostenvergoeding;
  • Een gunstige pensioenregeling (slechts 2% eigen bijdrage);
  • Glijbaan tussen 2 verdiepingen, een gameroom en een piano;
  • Eigen bar op de 9e verdieping waar we wekelijks samen de week afsluiten.

WIE ZIJN WIJ? 

Bij ons draait het niet alleen om wat we doen, maar zeker ook om wie we zijn. Wij geloven dat hard werken en plezier maken perfect samengaan. Wij geven helder kaders waarbinnen je de vrijheid krijgt om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Daarom krijg je elke dag het Blue10 daily dashboard zodat ook jij weet hoe we er als organisatie voorstaan en of we op koers liggen om onze doelen te bereiken.


Klanten van Blue10 ervaren een gevoel van controle op de financiële administratie, omdat zij het inkoopproces automatiseren van contract tot en met betaling. Met onze software worden facturen gemiddeld 5 tot 10 dagen sneller goedgekeurd, worden facturen op tijd betaald aan leveranciers en is de maandafsluiting onder controle. Onze klanten maken betere beslissingen, omdat zij steunen op actuele cijfers.


Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid, tijdigheid en juistheid van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen en contracten. Blue10 is de ideale assistent op de financiële administratie.


WIL JIJ ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN?

Mooi! Graag ontvangen wij jouw CV en wat jou heeft gemotiveerd om voor Blue10 te kiezen. Deze kun je versturen door te klikken op de knop 'Reageer op deze vacature' en het aanmeldingsformulier in te vullen. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we deze zo snel als mogelijk in behandeling. Tot snel!

of