Customer Success Marketeer (Junior)

Omschrijving

WAT GA JE DOEN? 
Als Junior Customer Success Marketeer bouw je samen met je team aan het succes van Blue10. In jouw rol ben je medeverantwoordelijk voor Customer Success bij Blue10. Na een korte inwerkperiode, waarin je onze klanten, de collega’s en natuurlijk de software leert kennen, zet je jezelf voor de volle 100% in om onze klanten nog beter te informeren over de mogelijkheden van Blue10, zodat zij ons product optimaal kunnen gebruiken.  


Je gaat meedraaien in verschillende Customer Success projecten binnen je team en wordt onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons klantenportaal en bijhorende Knowledge Base. Daarnaast creëer je diverse product gerelateerde geschreven, visuele of video content, waarmee gebruikers van de Blue10 dienst het maximale uit onze software kunnen halen. 


Kort samengevat ziet jouw functie er als volgt uit:   

 • Je bent medeverantwoordelijk voor het Customer Success van Blue10; 
 • Je ontwikkelt content voor onze nieuwsbrieven, blogs, video's en social media kanalen;  
 • Je beheert en bouwt mee aan onze Product Knowledge Base;  
 • Je werkt mee aan de vele projecten die lopen op het gebied van Customer Success.

Vereisten

WIE BEN JIJ? 

 • Je bent Open, Eigenzinnig, Praktisch en Ondernemend; 
 • Je vindt het een uitdaging om te achterhalen hoe wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen informeren over de Blue10 dienst, zodat zij het maximale uit onze software halen;
 • Je hebt talent voor het schrijven van content, zoals blogs, Knowledge Base artikelen en release notes;
 • Je hebt gevoel voor het maken van passend beeldmateriaal en tutorial video's.
 • Je bent zelfstandig en werkt nauwkeurig;  
 • Je hebt pas rust als iets écht goed is;  
 • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau. 

WAT KRIJG JE VAN ONS? 

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met leuke, enthousiaste collega’s; 
 • Een omgeving waar veel ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling; 
 • Een goed salaris, 24 vakantiedagen, een gunstige pensioenregeling en een laptop; 
 • Wekelijkse borrels, gezamenlijke bedrijfsuitjes en sportieve afleidingen op de werkvloer.  

WIE WIJ ZIJN? 

Blue10 is een enthousiaste, eigenzinnige en snelgroeiende organisatie, waarbij plezier en hard werken heel goed samen gaan. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid, de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.  


Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van deze processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is Blue10 de assistent van de financiële administratie, waarbij gebruikers de controle en het overzicht behouden over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie.  


Wij zijn ervan overtuigd dat software gebruikersvriendelijk en kinderlijk eenvoudig moet zijn en zetten iedere dag stappen naar nog meer eenvoud en gebruikersgemak.  


Meer weten over werken bij Blue10? Kijk dan op onze werken-bij pagina.    


WIL JIJ ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN? 

Mooi! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie om bij Blue10 te willen werken. Deze kun je versturen door hieronder te klikken op de knop 'Reageer op deze vacature' en het aanmeldingsformulier in te vullen. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we deze zo snel als mogelijk in behandeling. Als jij ons uitlegt waarom deze baan zo goed bij jou past, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tot snel!