Skip to content

(Afstudeer-) Stage

Den Haag, Zuid-Holland, NederlandWerkstudenten / Stages

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een geschikte afstudeerstage of meewerkstage? Dan is dit een toffe vacature voor jou!


WAT GA JE DOEN? 

Als stagiair bij Blue10 krijg jij de kans om jezelf persoonlijk te ontwikkelen binnen een snelgroeiende FinTech. Naast het maken van jouw (afstudeer)stageopdracht bieden we je de mogelijkheid om tegelijkertijd relevante werkervaring op te doen.   


Wij vinden het belangrijk dat jij tijdens jouw stage de kans krijgt om je te focussen op een onderzoek dat aansluit bij jouw interesses en bij de behoefte van Blue10. Je leert jouw theoretische kennis toe te passen in de praktijk en bespreekt wekelijks je voortgang met je begeleider.  


Op dit moment hebben we meerdere leuke en uitdagende onderzoeksvragen liggen, in de richting van Sales, Marketing, BIM, Development en Procesoptimalisatie. Samen kijken we of één van deze opdrachten aansluit bij wat jij graag zou willen leren en onderzoeken. We staan ook altijd open voor eigen ideeën, dus verras ons met een goed voorstel. 


Tijdens je (afstudeer)stage ontdek jij waar jouw talenten liggen en wat voor functie goed bij jou zou passen na afronden van je studie. Onze insteek is dat je na je (afstudeer)stage  bij ons wil blijven werken als werkstudent of als young professional. 

  


Vereisten

WIE BEN JIJ?

 • Je bent Open, Eigenzinnig, Praktisch en Ondernemen;
 • Je hebt affiniteit met IT en (financiële) processen, ervaring hierin is geen vereiste;
 • Je bent een derde- of vierdejaars HBO of WO student;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend de Nederlandse taal.


WAT KRIJG JE VAN ONS? 

 • Een plek waar jij echt jezelf mag zijn;
 • Een inspirerende en professionele leer- en werkomgeving met leuke, enthousiaste collega’s;
 • Goede begeleiding;
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • Gratis lunch, vers fruit en nog veel meer uit de Blue10 supermarkt;
 • Lekkere bonenkoffie met vers opgeschuimde melk;
 • Afleiding op de werkvloer, zoals: tafelvoetbal, tafeltennis, gitaar en piano;
 • Wekelijkse borrels en meerdere bedrijfsuitjes per jaar, waar jij je collega's écht leert kennen.😉


WIE ZIJN WIJ? 

Bij Blue10 gaan hard werken en plezier maken heel goed samen. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.   

  

Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat alle inkoopafspraken op één plek centraal beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.


Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid en kwaliteit van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen. Dat maakt Blue10 de ideale assistent op de financiële administratie van onze klanten.


WIL JIJ ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN? 

Mooi! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie om bij Blue10 stage te komen lopen. Deze kun je versturen door hieronder te klikken op de knop 'Reageer op deze vacature' en het aanmeldingsformulier in te vullen. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we deze zo snel als mogelijk in behandeling. Tot snel!


Meer weten over werken bij Blue10? Kijk dan op onze werken-bij pagina. 


of