(Afstudeer-) Stage

Omschrijving

STAGE

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde stagiaires die ervaring in de praktijk willen opdoen bij een snelgroeiend cloud software bedrijf als Blue10. Wij staan altijd open voor goed onderbouwde stageaanvragen van 3e en 4e jaars studenten uit het HBO en WO. 


HOE GA JE TE WERK? 

Stap 1: Verdiep je in Blue10 

Wij vinden het prettig als je je eerst verdiept in onze organisatie en de Blue10 dienstverlening.  Lees je eens goed in op onze site en social media kanalen. Zo leer je Blue10 en de medewerkers het beste kennen!
Met wat voor een bedrijf heb je nu te maken? Wie zijn onze klanten? Wat zijn onze drijfveren en kernwaarden? Begrijp je wat wij doen en spreekt het je aan? Waarom spreekt het je aan? Hoe denk je in te kunnen haken met je studieachtergrond en je stageopdracht? 


Stap 2: Solliciteer naar een stageplaats

Via de sollicitatieknop kun je je motivatie en CV insturen. Leg ons uit wat jij in Blue10 ziet en in welke richting je je stage zoekt, per wanneer deze in zou moeten gaan, voor hoeveel dagen in de week en gedurende welke periode.

Wij zijn dol op aanvragen van studenten die hun stageopdracht zo concreet mogelijk proberen te koppelen aan het beeld dat zij van Blue10 hebben. Dan hebben we wat om over verder te praten!


Stap 3: Kom naar kantoor voor een kennismakingsgesprek 

Indien wij voldoende aanknopingspunten zien om het gesprek met je aan te gaan, zullen wij je snel uitnodigen voor een nadere kennismaking en een kop koffie. In dat gesprek leren wij elkaar beter kennen en zullen wij samen met jou proberen de stagemogelijkheden helder te krijgen. Wij zien natuurlijk graag dat jij hierin pro-actief meedenkt.  

Stap 4: Finetunen stageopdracht

Als wij het met elkaar zien zitten, dan krijg je een 'go-ahead' van ons en zullen wij de gegevens aanleveren die jij nodig hebt om je stage bij je onderwijsinstelling in orde te maken. 

Vereisten

WIE BEN JIJ? 

  • Jij bent open, eigenzinnig, praktisch en ondernemend; 
  • Je volgt een opleiding op HBO of WO niveau;
  • Je zit in je 3e of 4e jaar. 

WAT KRIJG JE VAN ONS?

  • Een inspirerende en professionele leer- en werkomgeving met leuke, enthousiaste collega’s;
  • Goede begeleiding;
  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Wekelijkse borrels, gezamenlijke bedrijfsuitjes en sportieve afleidingen op de werkvloer.